WhatsApp
Telefon
WhatsApp
İnstagram
Telegram
Yükleniyor...

E-Ticaret firmaları Virüs Sürecini nasıl yönetmeli

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog E-Ticaret firmaları Virüs Sürecini nasıl yönetmeli
04 Ağustos 2020, 14:13 0 Yorum 2372 Okuma

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızlı bir şekilde artan Corona virüs ile ilgili işletmelerin bir çoğu hazırlıksız yakalandı. Ülkemizde de salgın ciddi anlamda artış yaşarken pek çok işletme çalışma yöntemlerini değiştirmek zorunda kaldı.

Ülkemizde perakende sektörü bir bir kepenk kapatırken internet sitesi olanlar müşterilerini online alışverişe davet etti. Özellikle E-Ticaret firmaları müşteri kaybetmemek için süreci iyi yönetmek ve iş kaybına uğramamak adına stoklarını, tedarik zincirlerini yeniledi.

Yapılan bir araştırmaya göre Ülkemizdeki şirketlerin %51’i Corona virüse hazırlıksız yakalandı. Bu hazırlıksız yakalanma ile birlikte işletmelerin herhangi bir acil durum planlarının olmadığını da ortaya çıkardı.
Fiziki mağazalarını kapatan, kepenk indiren işletmeler müşterilerini online alışverişe davet etti

Sinop Web Tasarım, Sinop Web, Markadizayn Web Tasarım Hizmetleri olarak bölgemizde bulunan işletmelerin müşteri kaybının önüne geçmesi için kısa ve uzun vadede uygulayabileceği yöntemleri yapmaları gerekmektedir.

Bunlardan sürece uygun olmayan kampanyaları askıya almalı, yeni kampanyaları devreye sokulmalıdır, İşe uygun reklam stratejileri yapılarak hedef kitle analizleri yapılmalıdır. Şu bilinmelidir ki her 100 kişiden 84’ü arama motorlarından araştırma yaparak hedefe ulaşıyor.

En etkili iletişim aracı şüphesiz Sosyal Medya.

Sinop Web Tasarım, Sinop Web, Markadizayn Web Tasarım Hizmetleri her türlü web tasarımlarınızda, E- Ticaret sitelerinde gerekli tüm alt yapı hizmetlerini sizlere sağlamaktadır.

Okuyucu Yorumları

0 Yorum